VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is een escape room?

+

Een escape room is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor in de regel een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt. Je speelt het spel met een kleine groep mensen. Hoe minder spelers, des te groter de uitdaging. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen, omdat je door overleg sneller tot een oplossing komt.

Hoe laat moeten wij aanwezig zijn?

+

Het is aan te raden om 30 min voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. We starten met een korte introductie en de maximale speeltijd is 60 minuten, mocht je veel eerder aanwezig zijn dan is dat ook geen probleem. Wij hebben een leuke bar waar jullie een drankje kunnen benutten. consumptie prijs is 2 euro per stuk.

Is de locatie met een rolstoel toegankelijk?

+

Onze ontvangstruimte en bar is wel toegankelijk met een rolstoel, onze escape room niet.

Wat te doen met waardevolle spullen?

+

Wij hebben kluisjes waar de waardevolle spullen veilig in opgeborgen kunnen worden. Gedurende het spel is het niet toegestaan om je GSM, (smart)horloge, rekenmachine en andere hulplijnen te gebruiken.

Kunnen wij bij jullie wat eten en/of drinken?

+

Wij bieden de mogelijkheid om in onze loungeruimte voor of na het spel een drankje te bestellen. Een hapje kunnen is mogelijk als dit bij de reservering is aangegeven.

Hanteren jullie een minimum leeftijd?

+

Gezien het niveau van de kamer, hanteren wij een minimum leeftijd van 16 jaar mits er 1 persoon aanwezig bij is ouder dan 18 jaar.

Op welke manieren kunnen wij betalen?

+

Betalen kan enkel online door middel van iDeal. Bij hoge uitzondering (bijvoorbeeld ultieme last minute) kan het zijn dat wij een contante betaling op locatie toe staan, neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

We zijn met meer mensen dan 6 personen

+

Dan maken we er een competitie van, we verdelen jullie in teams en eerst speelt het ene team en daarna het andere. Dit zorgt voor nog meer spanning om zo snel mogelijk te ontsnappen.

Bedrijfsuitjes

+

Een bedrijfsuitjes is natuurlijk ook mogelijk. Hapjes, Drankjes, BBQ.... roept u maar. Tevens is het mogelijk een factuur te ontvangen.