Algemene voorwaarden

RESERVEREN
Nadat je hebt gereserveerd ontvang je binnen 24 uur van ons een e-mail ter bevestiging van de reservering. Het kan voor komen dat deze e-mail in je spambox terecht is gekomen. Zit er ook geen e-mail in je spambox? Neem dan even contact met ons op om de reservering te verifiëren. Met het voltooien van de reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Escape Room Stein.

ANNULEREN
Escape Room Stein hanteert een annuleringsbeleid, waarbij men bij een reservering kosteloos kan annuleren tot 48 uur voor aanvang van de afspraak. Bij het niet op tijd annuleren of bij het niet komen opdagen (geen game), wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Annulering kan alleen telefonisch doorgegeven worden.

KOM OP TIJD!
Het is aan te raden om 30 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Door middel van uw e-ticket heeft u tevens 30 minuten voor aanvang toegang tot het pand.

TE LAAT KOMEN
Escape Room Stein heeft het recht om deelname te weigeren, mocht je te laat zijn. Bij het te laat komen van 10 minuten kan er worden besloten de activiteit in te korten. Bent u later dan 10 minuten, dan zal de boeking vervallen. Er vindt dan ook geen restitutie plaats.

ALCOHOL EN DRUGS
Voor de spelbeleving en eigen veiligheid van de deelnemer, is het niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of drugs onze Escape Room te betreden. Escape Room Stein heeft het recht om deelnemers die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs de toegang tot de Escape Room te ontzeggen. Er vindt dan ook geen restitutie plaats.

LEEFTIJD
Vanwege de moeilijkheid van de Escape Room is de geadviseerde minimale leeftijd voor zelfstandige deelname 18 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene, ouder dan 18 jaar, deelnemen.

GEHEIMHOUDING
We snappen dat Escape Room Stein een leuke en spannende ervaring is die je met je vrienden wilt delen. Maar gun iedereen het genoegen om zelf de oplossingen te vinden. Vertel dus geen geheimen van de kamer door. Dat komt het spelplezier van anderen niet ten goede. Vanwege deze reden is het daarom ook verboden om films en foto’s in de kamer te maken.

RISICO
Het spel is in principe niet gevaarlijk en kan door iedereen gespeeld worden. Maar het deelnemen aan de escape rooms is te allen tijden op eigen risico. Alle spullen die u meeneemt zijn ook voor eigen risico. Escape Room Stein stelt zich niet aansprakelijk bij beschadiging of verlies van uw eigendommen.

SCHADE EN DIEFSTAL
Bij het spelen van de Escape Room is het niet nodig om brute kracht te gebruiken of dingen te forceren. Escape Room Stein behoudt het recht om moedwillig toegebrachte schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.